WySTARTuj ze smakiem

24.09.2016, 9.00-18.00

Garść śmiałej inwencji, szczypta praktycznych porad, sprawdzone recepty na sukces – a wszystko To na konferencji fundacji Garaż, organizowanej z myślą o tych, którzy planują założyć własną restaurację, otworzyć Food Truck lub zaoferować światu coś pysznego – i nie tylko do zjedzenia. Znajdź się wśród prelegentów i ludzi z kulinarnej branży, których łączy dobry smak.

Tym razem polecamy  wyjątkowo smakowitą konferencję  „wySTARTUuj ze SMAKIEM”.  Pomysłodawca i organizator akcji Fundacja Garaż do udziału w wydarzeniu zaprosiła właścicieli najbardziej obiecujących oraz rozpoznawanych lokali z Wrocławia i okolic, którzy przedstawią swoją drogę od pomysłu do sukcesu, opowiedzą o gorzkich porażkach i słodkich sukcesach w branży kulinarnych rozkoszy.

Wydarzenia jest skierowane do tych wszystkich, których pasją jest pieczenie, gotowanie, zaparzanie czy smakowanie i wszystko, co związane z jedzeniem, a którzy z tej pasji chcą stworzyć swój pomysł na własny biznes oraz dla tych którzy już założyli i chcą go dalej rozwijać.

Konferencję otworzy prawdziwa uczta dla podniebienia – specjalnie przygotowane śniadanie zapoznawcze. We właściwej części wydarzenia między 10:00 a 15:00 crème de la crème Wrocławskiej gastronomii, zapozna uczestników z meandrami 6 smaków biznesu. Wisienką na torcie będzie część praktyczna – możliwość wzięcia udziału w dwóch wybranych wcześniej warsztatach, które przybliżą aspekty praktyczne prowadzenia firmy np. brandingu, aspektów związanych z potencjalnymi inwestorami czy współpracy z sanepidem.

INFORMACJE ORAZ REJESTRACJA NA:
http://wystartujzesmakiem.pl/

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ul. Dubois 33-35a, Wrocław

www.krzywykomin.pl

https://www.facebook.com/CRZKrzywyKomin/

Cena:

95 zł 85 zł

Przy wpłacie do 17 września.

Ilość miejsc:

100

Miejsce wydarzenia:

CRZ Krzywy Komin

ZAPISY ZAMKNIĘTE