Warsztaty przeznaczone dla dzieci od 7 do 12 lat.
Przygody Małych Kucharzy to cykl letnich warsztatów kulinarnych, składający się z 5 wyjątkowych spotkań i wycieczek. Sprawę potraktujemy całościowo i poważnie – dzieci poznają nie tylko czarodziejski świat różnorodnych smaków! Po garść inspiracji wybierzemy się na wycieczkę do profesjonalnej restauracji.
Warsztaty kulinarne w Krzywym Kominie to seria zajęć zorganizowanych z dbałością o bezpieczeństwo, podczas których dzieci odkryją, że gotowanie nie musi być tylko zwykłą, codzienną czynnością. Wręcz przeciwnie! Okaże się, że samodzielne przygotowywanie posiłków może sprawiać wielką przyjemność. Warsztaty kulinarne przeniosą najmłodszych do świata kolorów, przypraw, smaków i zapachów.
Gotujemy dania z różnych zakątków świata. Tym razem przeniesiemy się do Meksyku, słonecznej Italii i gorącej Hiszpanii! Zapowiada się smakowicie!
PRZEJDŹ DO >>>>> KLIKNIJ TUTAJ!
PONIEDZIAŁEK. Meksyk
Istnieje możliwość zapisania dzieci na cały turnus w wybranym cykl lub na warsztaty w poszczególne dni.
CENA:
1) 590 zł cena cyklu/turnusu. Przy zapisie rodzeństwa otrzymasz 80 zł rabatu od całości kwoty
2) 125 zł za cały jeden dzień
3) Możesz zapisać swoje dziecko na pojedynczy warsztaty – 59 zł / DODATKOWA OPCJA WYKUPIENIA OBIADU + 18 ZŁ (zupa+ 2 danie)
4) Godziny w jakich Twoje dziecko będzie z nami ustalasz Ty, musisz tylko nas o tym poinformować!
Co obejmuje cena?
RAMOWY PLAN DNIA WARSZTATOWEGO
7:30 – 8:30 – czas na przyjście dzieci, zabawy integracyjne
8:30 – 9:00 – śniadanie (w wybrane dni zapraszamy dzieci do wspólnego, kreatywnego przygotowania śniadania)
9:00 -10:00 – zajęcia kreatywne zgodnie z zainteresowaniem dzieci, wyjścia na dwór, zabawy ruchowe
10:00 -12:00 – zajęcia warsztatowe cz.1
12:00-12:30 – przerwa w zajęciach, obiad (zupa), zabawy ruchowe
12:30 -14:00 – zajęcia warsztatowe cz. 2
14:00 -14:30 – obiad (II danie)
14:30 -15:30 – zajęcia kreatywne zgodnie z zainteresowaniem dzieci, wyjścia na dwór, zabawy ruchowe
15:30 -16:00 – podwieczorek (owoce, jogurt, soki, ciepłe napoje)
16:00 -16:30 – odbiór dzieci
absolwentka ogrodnictwa, która bardziej niż rośliny kocha tylko słodkie wypieki. Pasjonatka czekolady, uwielbiająca miksować, mieszać, piec i dekorować. Chętnie eksperymentuje w kuchni, ponieważ według niej nic nie dzieje się przypadkiem, a każdy deser tworzony z odrobiną miłości jest w stanie osłodzić innym życie